Beauty-amsterdamin

Hair & Nail trends

Behalve dat haar en nagels onder beauty vallen hebben ze meer met elkaar gemeen dan je denkt.
Ze zeggen beide veel over je karakter. Je kunt door deze 2 aspecten goed laten zien wie je nou eigenlijk bent. Ben je extravert of juist introvert? Stoer of juist zachtaardig? Ga je mee met de trends of blijf je bij jezelf? Dit kun je buiten kleding items ook zien aan iemands nagels en haarstijl. Je outfit word ook deels bepaald door deze elementen.
Een trend is een ontwikkeling die plaats vind op langere termijn. Ze worden vaak aangegeven door een belanghebbende of bekende ontwerpers. Ook zijn er dus trends in haar- en nagelstijlen en er komen steeds weer nieuwe bij.

Haartrends

We zien in 2021 trends terug met verschillende haarstijlen. Er zijn namelijk allerlei manieren om je haar vast te zetten of op te steken dus je hoeft voorlopig geen afscheid te nemen van je lange haren. Ze komen namelijk erg goed van pas bij de trends die dit jaar voorbij gaan komen.  Je kunt dit jaar meer plaats maken voor andere haaraccessoires dan alleen elastiekjes en klemmetjes. Je haren los of vast, allerlei stijlen komen terug dit jaar.

Hopelijk gaan de festivals dit jaar wel weer door want hiervoor komen ook een aantal leuke trends terug.

Nageltrends

Hou je van felle of neutrale kleuren? Of misschien ook wel beide? Dan zijn de trends die dit jaar plaats vinden echt iets voor jou! Dit jaar komen vele kleuren terug zowel de rustige als de wat heftigere, dus eigenlijk is er voor iedereen wel iets in de aanbieding. Er zijn natuurlijk een paar kleuren die er uit springen dit jaar, dus als je zeker wilt zijn van mooie nagels zou ik deze trends in de gaten houden! Je kunt natuurlijk ook nog steeds de kleuren dragen die je zelf mooi vind ;).