De leukste haarversiering van 2021

  Als je je haar wilt opsteken kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Om dit leuker te maken kun je in plaats van een klemmetje of een elastiek ook andere leuke haaraccessoires gebruiken.
 

Scrunchie en sjaaltjes

Om te beginnen zou je in plaats van een elastiek, een scrunchie kunnen gebruiken. Deze haaraccessoire heb je in allerlei verschillende prints en is een leuke toevoeging aan je outfit. Ook zijn scrunchies een stuk beter voor je haar dan normale elastieken omdat ze eens stuk zachter zijn waardoor het je haar niet beschadigt. Geen zin om de scrunchie in je haar te doen? Je kunt het ook nog altijd gebruiken als armband ;).
Je zou ook in plaats van een elastiek of scrunchie een sjaaltje kunnen gebruiken. Dit geeft je staart een speelse look. De sjaaltjes heb je ook in verschillende kleuren en prints en fleuren je outfit gelijk op. Zowel een scrunchie als het sjaaltje zijn beide erg leuk om te dragen op een feestje of festival.

Haarringen

Een andere trend die gaande is op dit moment zijn haarringen. Nu denk je misschien wat is dit? Haarringen gebruik je vooral in vlechten om ze nog meer te laten opvallen en het ziet er natuurlijk ook nog eens leuk uit. Je hangt ze gewoon heel simpel in je vlecht. Dit is vooral erg leuk naar een festival of feestje maar kan natuurlijk ook op een normale dag als je dat leuk vindt.

Haarclips of speltjes

Wil je je haar niet opsteken met een klemmetje dan kun je ook altijd haarclips of speltjes gebruiken. Je hebt deze in allerlei kleuren en materialen. Je zou je haar achter op het hoofd kunnen vast maken of in de buurt van je gezicht waardoor het meer toevoeging geeft aan je outfit.

Klem

Deze trend heb je misschien al eens voorbij zien komen op bijvoorbeeld Tiktok of Instagram. Deze haarstijl is geschikt voor eigenlijk alle gelegenheden. Je pakt al het haar bij elkaar en rolt het  het op tegen het hoofd en zet een grote klem erop. Het is erg makkelijk en ziet er ook nog eens netjes uit. Als je vet haar hebt is dit ook de perfecte oplossing.

 

Terug naar Hair & Nail trends
Beauty-amsterdamin

Nieuwste blogs