Nagellak kleuren

  Niet alleen zijn er nieuwe haartrends in 2021 maar ook nieuwe nageltrends. Dit jaar zien we veel verschillende kleuren terug komen van neutrale tot fellere kleuren. Voor ieder dus wat wils!
 

Mask matching

Natuurlijk zijn de mondmaskers nu erg actueel. Om het toch een beetje leuk te maken kun je je nagels dezelfde kleur of print doen als je mondmasker. Zo matchen je nagels dus met je masker. Dit maak je het dragen van een mondkapje toch nog een beetje leuk.

Aardetinten

Aardetinten zie je nu ook veel terugkomen. Deze trend past eigenlijk bij elke outfit. Je hoeft je hierbij dus geen zorgen te maken dat het niet goed afsteekt bij je kleding.

French manicure

French manicure is ook wel het welbekende witte randje op je nagels. Dit jaar ziet de French manicure er toch iets anders uit door het randje niet wit te maken maar in verschillende kleuren of printjes te lakken. Zo vallen je nagels net iets meer op dan alleen een wit randje.

Regenboogkleuren of matchende kleuren

De bedoeling bij deze trend is dat je elke nagel een andere kleur geeft. Dit kunnen compleet verschillende kleuren zijn maar ook matchende kleuren mocht je het teveel kleur vinden. De verschillende kleuren zorgen weer voor een speels effect op je nagels en fleuren zo ook je outfit op.

Klassiek rood

Rood blijft een tijdloze kleur. Ook dit jaar zul je deze kleur nog vaak zien terugkomen. Je kunt deze kleur kopen in verschillende tinten, het is eigenlijk altijd wel goed. Ook past rood bij bijna elke outfit.

Zwart en donkere tinten

Zwart en donker tinten vinden ook dit jaar een plekje. Deze tinten passen ook overal bij en zijn erg tijdloos. Je zou je nagels nog iets op kunnen fleuren door er een subtiele glitter overheen te doen.

Pastelkleuren

Pastelkleuren blijven een trend in 2021. Pastelroze wordt het meest gedragen van alle pastelkleuren en is voor vele een grote favoriet. Als je bruin bent zal deze kleur de gebruinde huid ook extra benadrukken. Pastelkleuren zijn erg rustige kleuren dus passen ook weer bij de meeste outfits wat ook weer een pluspunt is.

 

 

 

Terug naar Hair & Nail trends
Beauty-amsterdamin

Nieuwste blogs