How to style: Lang haar

  De trends die je vooral terug gaat zien in 2021 op gebied van lang haar zijn: een lange pony, een klem achter op het hoofd, zachte krullen en een natuurlijke haarkleuren.
 

De lange pony

Deze trend heb je vast al eens voorbij zien komen. Is het niet bij een bekende, is het wel bij bijvoorbeeld een celebertie. Het is niet de normale pony die we kennen maar een pony die een stukje langer is. Het is hierbij de bedoeling dat je de pony langs je gezicht laat vallen. Vaak zie je dit gepaard met zachte krullen of een kleine slag waardoor de pony mooi bij de rest van het haar valt. Ook zou je je haar leuk vast kunnen zetten in een rommelige staart of knot en dan de pony los te laten hangen.

De klem op het achterhoofd

Deze stijl heb je waarschijnlijk ook wel eens voorbij zien komen. Het is de bedoeling dat je de klem heel nonchalant in je haar klemt op hoogte van je kruin ongeveer, waardoor het er eigenlijk een beetje rommelig uitziet. Je schuift de klem dan ook een beetje extra omhoog terwijl je hem al in hebt zodat de rest van het haar ook wat hoger komt te staan. Ook zou je nog 2 plukken bij je gezicht eruit kunnen halen en die laten hangen langs je gezicht. Deze stijl zie je ook vaak terug komen met de lange pony.

Zachte krullen en natuurlijke kleuren

Felle kleuren worden ingeruild door natuurlijke kleuren. Geen roze, groene, blauwe kleuren maar natuurlijk kleuren, die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur zitten. Je zult dan ook vaak natuurlijke balayages terug gaan zien, dit kun je vergelijken met lichte highlights. Dit zorgt weer voor meer diepte in het haar. Ga hiervoor wel naar de kapper en probeer dit niet zelf.
Met lang haar wordt dit vaak gecombineerd met een lichte slag of zachte krullen in het haar. Deze krullen kun je bijvoorbeeld maken met een dikke krultang of een föhnborstel.

Terug naar Hair & Nail trends
Beauty-amsterdamin

Nieuwste blogs